Des que per primera vegada es pugés a cantar a un escenari, allà per 1994, han estat centenars d'ocasions en les quals s'ha presentat en viu, davant públics de fins més de mil persones. Ha participat en jams, les ha organitzat, ha tocat només, amb els seus grups, com a convidat en concerts aliens, en festivals, gires, presentacions espontànies, homenatges, fent busking, acompanyant obres de teatre, concerts de poesia...
Les presentacions inclouen diversos països i regions: l'Argentina, Espanya, Anglaterra, Àustria, França, Portugal, el Marroc... i en cada lloc es multipliquen les experiències, anècdotes, records, amistats.
SEBASTIAN GRIZ (en solitari)
Si bé el seu principal instrument sempre va ser la guitarra, seguint el consell de Claudio Gabis, va decidir aplicar-se també amb la veu a fi de no dependre de la possibilitat de comptar amb un cantant.
Gràcies a això, s'ha presentat en nombroses ocasions amb la seva guitarra i veu en format acústic, encara que en unes altres també ho ha fet amb el sitar, amb acompanyaments pregravats, i a vegades amb músics convidats. També toca altres instruments, com ara sitar, baix, mandolina, charango, ukulele, didjeridú, teclats... i alguns altres, la qual cosa li ha permès acoblar-se a diferents projectes i esdeveniments.
LUPERCALIA
Després de conèixer la seva actual parella, Ana de Gràcia, qui és cantant, decideix formar un grup amb la intenció de tornar a presentar-se en viu després de l'obligada aturada de l'època de pandèmia.
En algunes ocasions es presenten els dos en esdeveniments musicals variats, però la intenció de formar un grup persisteix.
És així que, després de diverses formacions, i el pas de nombrosos músics, fan la seva primera presentació com a grup, sota el nom de Lupercalia, a la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat, d'on Ana és originària. En aquesta ocasió compten amb Anibal Benaglia en bateria i un Ezequiel de Escalada en baix.
Actualment el grup està format per Ana de Gràcia (veu), Anibal Benaglia (bateria), Stuart Grant (baix) i Sebastián Griz (guitarra, cors, sitar, uns altres), i convidats.
MARIPOSA LUNAR
Va ser un grup que fusionava música de diferents cultures i èpoques sense centrar-se en cap en particular.
Basant-se principalment en composicions de Sebastián Griz, mostrava trets de música àrab, hindú, sudsahariana, sud i centreamericana, cèltica, anglosaxona, japonesa amb sons acústics i elèctrics.
Gràcies a la constant innovació en el seu repertori, i la inclusió de nombrosos músics convidats cada presentació va ser un ritual únic i irrepetible.
En els tres anys que va durar van realitzar més de 100 presentacions, entre concerts i jams.
JAM ETNODELICA
Des de començaments de l'any 2008 fins al 2011, Sebastián Griz, juntament amb Mariposa Lunar i altres músics, va organitzar la primera jam ètnica i experimental estable de Barcelona.
En aquestes jams no es tocaven standards, versions, ni estructures típiques de cap estil. Els músics simplement es pujaven a l'escenari amb els seus instruments (del tipus que fossin...) i començaven a improvisar lliurement, segons l'ambient del moment i els seus propis sentiments.
Hi havia una enorme varietat d'instruments i estils de tot el món, i sempre es donava prioritat a la creativitat per sobre la tècnica.
ALTRES PARTICIPACIONS
Al llarg dels anys, Sebastián ha tocat en nombrosos projectes al costat d'altres artistes, alguns dels quals s'han presentat en viu, mentre que uns altres només han gravat, o no han passat de ser projectes.
Alguns artistes amb els quals ha tocat han estat Hipercandombe, Bassirou Dieng, Nothing Concrete, entre altres.
CONVIDAT
Al llarg dels anys, Sebastián ha participat com a convidat en nombrosos projectes d'altres artistes, sigui per a presentacions dels seus discos, concerts, recitals de poesia, musicalització d'obres de teatre, i a vegades fins de manera espontània.
Alguns artistes amb els quals ha tocat han estat Africa Live, Bassirou Dieng, Rubén Billordo, Pepe Cuesta, Fergus McKay, i molts altres.
PRODUCCIÓ
Producció d'esdeveniments, musicalització, tècnic de so, director artístic, director d'escenari... són llocs i funcions necessàries per a poder realitzar un concert en condicions. Per això, algunes vegades toca estar "darrere de l'escenari".
Alguns grups artístics i institucions amb les quals ha col·laborat són Consolat Argentí a Barcelona (co-productor de l'homenatge a Luis Alberto Spinetta), CAC - Centre Argentí de Catalunya (co-productor, director artístic, tècnic de so), FEDMUN (creador i co-productor del festival), Soulmade (director d'escenari, productor associat), Companyia de teatre Improducción (creador de banda sonora i tècnic de so), entre altres.